Search
Close this search box.

JerryCo- Restul sunt detalii

Muzica: Alexandru Luft; Marius Nedelcu; Mihai Dumitrescu
Text: Mihai Dumitrescu
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

Pentru JerryCo, visele şi libertatea sunt pe primul loc, iar “Restul Sunt Detalii” !

JerryCo prezintă “Restul Sunt Detalii”, cea de-a treia piesă din seria de lansări săptămânale de pe albumul “Sânge Albastru”.
După “Sânge Albastru (feat. Alex Vasilache)” şi “Vecina Mea”, artistul hip-hop propune fanilor un track energic cu tente sociale. “Tot ce am în gând sunt speranţele mele / Libertatea mea, drumul meu către stele” sunt primele două versuri ale refrenului care dau tonul şi atitudinea generală a piesei în care JerryCo vorbeşte într-o notă personală despre lucruri pe care le consideră lipsite de importanţă din viaţa de zi cu zi.
În viziunea artistului, bârfele şi scandalurile din tabloide, discuţiile din bodegi despre cine conduce lumea, dependenţa unora de horoscop sau intereresul excesiv al oamenilor pentru viaţa personală şi profesională a altor persoane sunt lucruri de care mulţi indivizi sunt mai preocupaţi decât de propria viaţă. Despre toate acestea, dar şi alte “detalii” cu care artistul consideră că unii oamenii îşi pierd timpul, puteţi afla ascultând piesa şi urmărind, după finalul ei, un clip special cu JerryCo vorbind deschis şi transmiţându-şi mesajul scurt şi la obiect.
“Restul Sunt Detalii” este o compoziţie şi producţie muzicală realizată de JerryCo şi Mario V sub egida Stereo King, casă de producţie înfiinţată de către cei doi artişti şi prieteni în acest an.

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se vor bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe “Sânge Albastru” în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.
Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.