Search
Close this search box.

Balkan feat Glorya – Tablou

 

  • Muzica : Poteras Alexandru Constantin
  • Versuri : Glorya , Balkan
  • Voci Aditionale : Marian Dumitru Mix &
  • Master : Sergiu Buta Videoclip realizat de Emproduction Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M. care apartine Sprint Media Center.
  • Sprint Media Center este membru U.P.F.R.Toate drepturile apartin SC Sprint Media Center SRL.Orice upload neautorizat va atrage stergerea canalului de Youtube.
  • All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.

tn2

Balkan si Glorya lanseaza “Tablou” Au avut succes cu piesa “Vara mea” dupa care au luat o pauza si s-auconcentrat pe proiecte muzicale separate. Acum s-au reunit si lanseazapiesa “Tablou”, pe care Balkan feat. Glorya o prezinta azi. “ “Tablou” este o piesa compusa de Poteras Alexandru,producatorul studioului Phenomen Music din Constanta, studio ai caruimembrii sunt cei trei. Productia apartine in totalitate PhenomenMusic. Clipul este filmat in regia EM PRODUCTION by Ema Photo.
“Piesa “Tablou” e o piesa sincera din punctul meu de vedere si e o melodiein care ma regasesc. Ma gandeam de ceva vreme sa fac o piesa de genulacesta si intr-o seara m-a sunat Alex, producatorul nostru, si mi-a spus savin la studio ca are un proiect tare. Am ajuns si cand am auzitinstrumentalul piesei, am scris partea mea de rap in 10-20 de minute, dupacare I-am trimis piesa Gloriei si asa a luat nastere “Tablou “. La scurt timpne-am hotarat sa filmam un videoclip cu baietii de la EM Production sirezultatul final il puteti vedea si voi acum. Ne bucuram ca lansam piesaimpreuna cu Sprint Media si le multumim tuturor oamenilor care ne-ausustinut in realizarea acestei piese. Speram sa va placa ce a iesit!Urmeaza proiecte noi, in curand vom lansa si cea de-a doua piesa,”Cenusareasa “, marturiseste Balkan.
“Eu si Balkan am format o echipa incepand cu prima piesa interpretataimpreuna si stiam inca de pe atunci ca nu ne vom opri la prima colaborare.Am reusit astfel in timp sa punem bazele unui alt proiect muzical,deoarece, zic eu, exista acea conexiune muzicala de care avem nevoiepentru a dezvolta ceea ce ne place cel mai mult:muzica.Ceea ce s-a intamplat pe piesa “Tablou ” a fost exact ceea ce ne-am doritnoi sa transmitem publicului. Ma regasesc foarte mult in acest gen muzicalsi sper ca aceasta melodie sa ajunga la inimile ascultatorilor !Pe aceasta cale vreau sa le multumesc tuturor celor care au luat parte latot ceea ce inseamna azi :”Tablou ” !”, spune Glorya.

Salvează