Search
Close this search box.

Lally – Jabaleilah

DOWNLOAD audio
Management & Booking: Marius China | 040723.315.180
Music: Alexandru Serbu, Emanuela Oancea
Lyrics: Alexandru Serbu, Emanuela Oancea
Orchestration: Alexandru Serbu, Alexandru Truta, Dominteanu Costel-Pavel
Mix/Master: Alexandru Truta

Produced by: Rolla7 Production
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Label: Sprint Music brand registred at O.S.I.M, property of
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL it’s a member U.P.F.R and O.R.D.A

All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.

Lally, pe numele ei real Stefania Udrea, isi lanseaza noul single “Jabaleilah”, o piesa in limba spaniola, care a luat nastere in studiourile “Rolla 7 Production”

“Pot spune ca aceasta peisa este preferata mea de pana acum, asta si pentru ca transmite foarte multa energie pozitiva. Este un single in spaniola, care a luat nastere in studiourile “Rolla 7 Production”, la care am lucrat impreuna cu intreaga echipa mai bine de trei luni. Am mare incredere in faptul ca va prinde la public si imi doresc sa se auda atat in tara, cat si peste hotare. Este o piesa de vara, fresh, care te duce cu gandul departe, pe alte meleaguri”, ne-a declarat Lally.

Artista a intrat, de cateva luni, in echipa “DeMoga Music”, Lally fiind prezentata de Marius Moga drept “fata cu naiul fermecat”, asta pentru ca Stefania canta la nai inca de la 11 ani, instrument pe care l-a studiat la şcoala de muzică şi mai apoi la Conservator cu maestru Gheorghe Zamfir, ea mostenind acest talent de la bunicul ei, caruia i-a promis ca ii va duce numele mai departe. Lally a intrat in gasca “DeMogaMusic” in noaptea de Sf. Andrei cand, pe ultima suta de metri, Marius si ceilalti compozitori retusau, in studio, single-ul “La multi ani” (What’s UP feat. DeMoga Music). Simtind ca ii lipseste un element romanesc mai pregnant dintr-o piesa care urma sa fie lansata de Ziua Romaniei, Marius a avut ideea de a introduce un pasaj cantat la nai, asa ca, in miezul noptii, a sunat-o pe Lally sa completeze echipa.
Altfel, Lally a lansat, in trecut, piesele “Zbor”, “Adio”, “Just for you”,”Camyama”.

Salvează

Salvează