Search
Close this search box.

Simona Nae – K P Beat

DOWNLOAD VIDEO

Simona NaeMuzica: Serbu Alexandru, Truta Alexandru Marian
Text: Simona Nae

Regie/Scenariu/Imagine: Maya Visuals si Rolla7 Production

Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music
Simona Nae – Lansare videoclip “K P Beat” !

Simona Nae revine in atentia ascultatorilor, cu videoclipul piesei “K p Beat”! Dupa succesul pe care l-a avut piesa “2 Nebuni” featuring Juju, talentata artista isi continua traiectoria, urcand constant in topurile muzicale!
“K P Beat” este un party-starter excelent, inca din versurile: “Hai toata lumea/ Sa-nceapa petrecerea!”. Single-ul te indeamna sa te ridici de pe scaun si sa dansezi.
“Piesa are exact ceea ce trebuie, pentru a da tonul necesar inceperii unei petreceri. Pur si simplu te aduce acolo unde trebuie sa fii”, a declarat Simona.
Videoclipul completeaza starea transmisa de melodie, prin imaginea modului in care Simona Nae se distreaza. Cadrele din “K p Beat” prezinta un grup mare de prieteni, aflati in club, care danseaza neintrerupt, toata noaptea.
“Am aratat prin acest videoclip, starea mea si ce se intampla cand ies in oras, alaturi de prietenii apropiati si echipa mea, care imi este ca o familie.”, ne-a transmis frumoasa artista.
Printre cei care danseaza in club, alaturi de Simona, se numara Kamara, membru al trupei Alb Negru, Ralflo, Lally si JerryCo, toti apartinand aceleiasi Case de Productie, Sprint Music.

Play and watch the new video!

 

www.sprintmedia.ro

https://www.facebook.com/SprintMusic

https://www.facebook.com/simona.nae.735?fref=ts

https://www.facebook.com/CatMusicRomania

Salvează