Search
Close this search box.

Alb Negru – What You Want (audio/video)

DOWNLOAD AUDIO

DOWNLOAD VIDEO

Compozitori – Paduraru Silviu Marian
                       – Alstani Victor Razvan
Textier – Camara Oana
             – Camara Ghendi
Videoclip:
Regie : Camara Ghendi
D.O.P. – Octavian Lucian
Montaj si Colorizare: – Octavian Lucian
                                     – Camara Ghendi
Video by LUKA FILM

Trupa Alb Negru are videoclip nou! Kamara si-a pus amprenta pe regia clipului. Andrei e incantat!

Noul videoclip Alb Negru ne pune in scena o poveste de dragoste. Cum putea fi altfel?

Prin “What you want”, Andrei şi Kamara aduc un refresh proiectului AlbNegru care a implinit luna aceasta 12 ani de la debut. Acest nou videoclip reuseste sa dea exact starea din piesa. O stare care te tine in priza de la un cap la altul. Scene din viata de zi cu zi care transmit o buna dispozitie cum rar mai intalnesti in videoclipurile ce ruleaza in ultima vreme.
Fara masti si articifii, Andrei si Kamara reusesc sa ne incante si de aceasta data.
Videoclipul a fost produs de noua echipa de productie Video “LUKA Film”, care reuşeşte să surprinda plăcut  de la primii paşi prin simplitate si dinamism.
Kamara s-a ocupat de Scenariu şi Regie, ajungand astfel la videoclipul cu nr. 9 şi a dat dovadă de mult profesionalism intr-o meserie despre care nu stiam ca o practica cu atata placere.
Alaturi de Octavian Lucian, care i-a fost D.O.P la acest videoclip, Kamara spune care are ganduri mari: “Trebuie sa recunosc ca o mare parte din tot ce am invatat in domeniul asta ii se datoreaza lui Dan Petcan, care pentru mine e un regizor de exceptie. Desi sunt nou in acest domeniu, uite cum pe nesimțite, am ajuns la cel de al 9-lea videoclip regizat şi am avut o placere deosebita sa lucrez alaturi de Octavian Lucian, care este un profesionist desavarsit si care s-a implicat 100% alaturi de mine in acest proiect. Am reusit impreuna sa dam viata acestei povesti, fiecare cu partea cu care se pricepe cel mai bine. Veti mai auzi de noi in aceasta formula pentru ca facem echipa buna. Multumesc si regizorului Ionuț Trandafir (Tranda) pentru sfaturi.”
Prietenul si colegul lui Kamara e incantat de rezultatul obtinut, dar in stilul lui caracteristic nu se aruncă în pronosticuri: :
“De 12 ani cant alaturi de Kamara si suntem probabil trupa de baieti cea mai longeviva de pe piata muzicala din Romania, pentru ca avem 12 ani de activitate fara “pauze”. 12 ani in care am lansat 5 albume si am ajuns la videoclipul cu nr 16 in aceasta formula. Vreau sa cred ca avem maturitatea de a nu da pronosticuri daca piesa a fi un Hit sau nu. Publicul decide, noi cantam ce simtim si nu ne vom abate de la acest drum, asta desi ne-am adaptat la fiecare perioada muzicala de-a lungul aniilor. “What You Want” e noul nostru single si speram ca prin sustinerea Radiourilor, a Televiziunilor, Youtube si a retelelor de socializare, el sa ajunga la cat mai multa lume.  Impreuna cu Sprint Music, facem echipa de anii buni si de aceasta data speram sa facem treaba buna.”, ne-a spus Andrei

Desi noul lor single e o piesa de dragoste, e totuşi diferit fața de celalate, mai intai de toate prin genul muzical abordat (zouk – pop), apoi prin ritm, care e mult mai alert decat cel cu care ne-au obisnuit cei doi si in cele din urma, prin faptul ca e cantata in doua limbi (engleza si franceza).
Piesa e compusa de baietii de la Deepside Deejays  (Victor Alstani şi Silviu Paduraru| Metropolitan Records), iar vesurile poarta semnatura artistei K.I.M alături de Kamara.

 

Salvează