Search
Close this search box.

Banjo – De lume nu-mi pasa

Banjo – De lume nu-mi pasa
Muzica & text: Petre Victor
Aranjor: Placinta Marian
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

Ce zice Banjo despre lume?
Trupa Banjo, nou venita in peisajul muzical, lanseaza azi, in premiera cu Urban, single-ul “De lume nu-mi pasa”! Cei trei componenti ai trupei Banjo nu sunt deloc straini de muzica.
Fiecare dintre ei a cochetat si colaborat cu diverse trupe pana sa puna pe picioare acest nou proiect muzical. Andreea Tanase, Marian Placinta si Petre Victor si-au unit fortele si vin in atentia publicului cu un single care spera sa se bucure de succes. Alaturi de Drum Box Production, studioul unde s-a finalizat piesa, Banjo a scos “De lume nu-mi pasa”!
“Trupa Banjo a luat fiinta din dorinta de a crea. In urma unei discutii ale mele cu Victor, am deci sa punem bazele unei trupe de muzica, stiind ca Victor a mai cantat intr-o trupa. Dupa ce am stabilit ce avem de facut a inceput greul! Mai aveam nevoie de o persoana care sa faca parte din acest proiect. Persoana s-a lasat greu gasita. Dupa cautari de cateva luni am reusit sa o gasim pe Andreea cu care am inchegat formula trupei. Au urmat lunile de studiou la un prieten care este percutionist in trupa unui cunoscut interpret de muzica, acolo s-au pus bazele melodiei, inregistrari de voci, instrumente. Baietii de la studioul respectiv fiind prinsi si in alte proecte am decis sa facem mix-ul si master-ul in alt studiou. La indrumarea unui bun prieten al lui Victor am reusit sa ajungem la un studiou cu mare istorie muzicala in spate unde am finalizat, in sfarsit, piesa”, povesteste Marian Placinta din trupa Banjo.