Search
Close this search box.

The dAdA feat. Zhao – GPS

Muzica: Urzica Septimiu Stelian, Ungureanu Mihai Alexandru, Vasilache Ionut Marius
Text: Nicolae Theodor Daniel, Bobiceag Marian Leonard, Anghel Antonio Nicolas
Aranjor: Stanescu Ovidiu Adrian
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L & Studio 47 DeMoga Publishing
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

THE DADA LANSEAZĂ PIESA “GPS”, ÎNSOȚITĂ DE VIDEOCLIP

Trupa The dAdA lansează joi, 20 iunie, o nouă piesă, intitulată “GPS”. Lansarea se va petrece online, pe canalul de YouTube Sprint Music si site-ul Urban.ro.

O piesă pop produsă în colaborare cu DeMoga Music, “GPS” îmbină accente reggae și urban rap, reprezentând totodată o melodie de vară care dă coordonatele exacte pentru acest sezon. Mesajul optimist și haios are în spate o poveste mereu adevărată – cea a burlacului care, în căutarea femeii ideale, schimbă constant direcția.

“GPS” va surprinde plăcut publicul atât prin abordarea fresh a trupei, cât și printr-un featuring-surpriză cu Zhao, cunoscut deja pe piața muzicală cu piese precum “Domnișoare” sau “Bani din cer”. Zhao reușește să dea piesei o culoare urbană aparte.

Videoclipul, în regia lui Florin Botea (Rival Film), urmează linia piesei și se pliază pe ideea centrală – schimbarea continuă a partenerei în căutarea celei perfecte, destinația finală pe GPS. Filmările pentru clip au durat o zi și s-au desfășurat într-un loc inedit din București: hala United Wheelers, un cimitir de mașini vechi unde se restaurează automobile vintage. Decorul alcătuit din hamace, motociclete, mobilier-componente de mașini și un bus-bar funky a creat un cadru-unicat, neconvențional și total diferit de decorurile cu care este obișnuit publicul.

Trupa The dAdA, fondată în 2010, promovează un stil curajos și personal, atât prin mesajele pieselor (pline de ironie și umor), cât și prin liniile melodice care îmbină creativ stiluri muzicale diverse pentru a defini un stil unic, out of the box, într-un cuvânt, dAdA.
Membrii formației: Septimiu Urzică (voce și chitară), Theodor Nicolae (chitară și backing vocals), Mihai Ungureanu (bas și backing vocals) și Marian Bobiceag (tobe și percuție).
The dAdA cântă cu zâmbetul pe buze despre viață și despre probleme chiar și de ordin social într-o țară etern fascinantă precum România. Cei patru băieți vor să descrețească, într-un mod nebun, sincer și relaxat, frunțile din ce în ce mai încrețite ale românilor.