Search
Close this search box.

Ramona feat JerryCo – Zero pacate

DOWNLOAD (audio)
Ramona feat JerryCo - Zero pacateMuzica: George Popa
Text: Mihai Dumitrescu, Vlad Constantin, Ioana Constantin, Bogdan Bobocea
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L.

Poveste de dragoste pacatoasa intre doi artisti!

Este vorba despre cel mai nou single al artistei Ramona Olteanu, intitulat “Zero pacate”, un featuring cu rapperul JerryCo.
“Piesa vorbeste despre realitatile multor povesti de dragoste. In multe relatii exista o persoana care iubeste mai mult si care sufera din princina faptului ca nu este iubita asa cum isi doreste. Iar acest lucru face in timp, ca relatia sa devina disfunctionala. Din pacate, uneori iubirea nu este de ajuns”, declara JerryCo.
“Sa ai o relatie reusita nu este deloc usor, dupa cum am aflat foarte multi dintre noi pe pielea noastra. De multe ori, chiar daca suntem raniti, continuam sa facem compromisuri si sa incercam sa salvam ceea ce nu mai poate fi salvat. “Zero pacate” vorbeste despre aceasta lupta cu noi insine, si sunt convinsa ca sunt multi cei care se vor regasi in versuri ”, spune Ramona.
“Zero pacate” a luat nastere in studioul producatorului si compozitorului George Popa, iar vesurile sunt creatia rapperului JerryCo, Vlad Constantin, Bogdan Bobocea si Ioana Constantin.

Salvează