Search
Close this search box.

Bere Gratis feat. Lora – La tine as vrea sa vin

Muzica: Robert Anghelescu, Vlad Vedes 

Versuri: Robert Anghelescu, Mihai Georgescu 

Mix si Master: Bogdan Ioan (Box Studio)

Colaborare de exceptie, Bere Gratis&Lora: “La tine as vrea sa vin”!

 

Dupa 20 de ani, formatia Bere Gratis are aceeasi dorinta, de a ajunge, prin muzica lor, in inimile oamenilor. “La tine as vrea sa vin”, unul dintre hiturile cele mai iubite ale trupei, se relanseaza, dupa 15 ani, impreuna cu Lora.

“Succesul mare de atunci al piesei ne face sa credem  ca si reinterpretarea de acum va fi la fel de bine primita. Povestea cantecului poate fi spusa oricarei generatii pentru ca iubirea, printr-o simpla intalnire, poate schimba vieti. Am fost placut surprinsi cand i-am propus Lorei acest duet, ea marturisindu-ne ca “La tine as vrea sa vin” este una dintre piesele ei preferate.

Videoclipul a fost filmat in Cetatea Alba Carolina si langa lacul Oasa, doua locuri minunate care merita vazute de noi toti. Tot ca un arc in timp, regia este semnata de Florin Botea, regizorul versiunii de acum 15 ani”, spune Mihai de la Bere Gratis.

Pentru fanii trupei si pentru iubitorii de pop-rock in general, e bine de stiut ca hiturile formatiei se vor auzi in aceasta toamna la concertul aniversar Bere Gratis 20 ani.