Search
Close this search box.

Mary Lee – Inima franta

Muzica si versurile: Alin Radu
Orchestratie: Alin Radu
Mix & Master: Alexandru Truta

Mary Lee nu mai poate! Cine i-a frânt inima?

Artista Mary Lee s-a inspirat din viața ei personală și a lansat un nou single care promite mult și în care probabil se vor regăsi mai mulți îndrăgostiți. Melodia se numește “Inimă Frântă” și i-a trezit frumoasei cântărețe nostalgii.

“Inimă eu nu mai pot!/ Iartă-mă, trebuie să te scot…Inimă nu mă certa!/Știi că e mai bine așa…”, cântă cu patos senzuala artistă.

“Piesa se numește “Inimă Frântă” și este compusă de Alin Radu (Alin a lucrat cu Alex Mică la piesă “Dalinda”, dar și cu Like Chocolate pentru “Maria Maria”). Versurile sunt compuse de Emanuela Oancea iar Mix/Masterul este realizat de Alex Truță. Piesă transmite nostalgia unor amintiri, retrăirea unor momente frumoase din viața unei femei care regretă o iubire pierdută…Locația videoclipului a fost “Vertigo Dance School” , locație aleasă împreună cu regizorul Alin Surdu și aici s-a vrut exprimarea prin dans a emoțiilor mesajului propriu-zis și anume dorul de persoană iubită. Coregrafia este extrem de reușită în acest sens, iar mesajul piesei este inspirat din povestea mea de viață”, mărturisește artista Mary Lee, care a lansat acest nou single în colaborare cu Sprint Music.