Search
Close this search box.

Blazon – Taifun

Credite Piesa:

Credite Videoclip:

  • Compozitie / Text / Orchestratie –  Ciprian Blaga
  • Mix & Master              –  Bunicu Magic
  • Productie Video : Long Runner Films pentru Sprint Music
    Regie/Montaj/Imagine&Fx : Pop Doru Mihai (Long Runner Films)
    DOP & Drona : Iuliu Nicolae (Exil Media)
  • Asistet Camera : Papuc Andrei, Vasile Sefu, Tiberiu Popovici, Cosmin Cosmescu

După ce, la începutul verii, a lansat piesa “Taifun”, despre care spunea că “este o piesă care nu cred că are nevoie de prea multe cuvinte pentru a o descrie, se prezintă singură”, Blazon a decis să lanseze și videoclipul acestui single. Videoclipul este regizat și editat chiar de Blazon, cu D.O.P. realizat de Iuliu Nicolae.

“Mi-am dorit foarte mult să filmez videoclipul sacestei piese, deoarece simțeam că nu scot destul de bine în evidență povestea ei, așa că, în această vară m-am ocupat de fimarea și realizarrea lui. Cu această ocazie am marcat și lansarea departamentului de producție video Long Runner Films al casei mele de producție Light’s Up Music, pe care o coordonez. Vreau să mulțumesc, pe această cale, și Sprint Music pentru sprijinul acordat proiectului Blazon”, a declarat artistul.

Light’s Up Music, casa de producție coordonată de Blazon a lansat recent și single-ul “Ma ai la suflet”, cântat de Rita și Dorian Popa, care a strâns saproape două sute de mii de vizualizări în două zile.

Youtube Preview

 

Salvează

Salvează

Salvează