Search
Close this search box.

Claudia Pavel – Dependenta

Muzica: George Popa

Text: Roberto Velisar & Alexandra Dinu

Orchestratie: George Popa

Mix&Master: Alexandru Truta

„Dependentă”, noua piesă a Claudiei Pavel, are un videoclip plin de erotism

Muzică slow sexy, tocuri și lenjeria intimă Agent Provocateur

București, 17 noiembrie. Claudia Pavel, numită la începutul lunii noiembrie „Cea mai activă solistă a anului” în cadrul Galei Performanţei şi Excelenţei 2017, lansează vineri, 16 noiembrie, o nouă piesă în limba română, „Dependentă”. Piesa este scrisă de George Popa.

„Eu cred că se vor regăsi foarte multe femei în această piesă pop slow sexy. Când suferi din dragoste, Dependentă e genul de piesă pe care plângi”, spune cântăreața.

Dragostea continuă să fie în centrul preocupărilor tematice ale cântăreței Claudia Pavel. La începutul acestei toamne, cântăreața lansa single-ul „Far Away”, ultima piesă în limba engleză din recenta „pentalogie a dragostei”, din care mai fac parte piesele „Privilege”,  „Deja vu”,„Touch Me” şi „Supernova”.

Piesa Dependentă vorbește despre orice relație care a ajuns toxică și de care trebuie să scapi. „Trebuie să ne desprindem de oamenii cu care suntem incompatibili, oricât ar fi de mare adicția”, spune cântăreața. „Am trecut prin relații toxice, am plans din dragoste, am trăit toate sentimentele despre care care vorbesc în piesă”.

Videoclipul piesei Dependentă este semnat de Claudiu Stan iar scenografia e semnată de regizor în colaborare cu Paula Pavel, sora cântăreței, care s-a ocupat și de make-up și styling.

Îmbrăcată în lenjerie Agent Provocateur, cu pantofi Casadei sau cizme Louboutin, Claudia Pavel spune că în prezent este dependentă de trei lucruri: muzică, tocuri cui și lenjerie intimă. Chiar dacă nu și-a refăcut viața sentimentală, Claudia se definește ca fiind o persoană foarte pasională.

 

Discografie

Claudia Pavel s-a născut în Mangalia, în anul 1984, și – de la o vârstă fragedă – și-a manifestat pasiunea pentru muzică și arte. A început orele de canto în copilărie, cursuri pe care le continuă și acum iar în anul 2000 se lansează cu trupa Candy.

Un an mai târziu, Claudia părăsește trupa și începe cariera solo. Lansează cinci albume, iar piesele ei ajung în fruntea clasamentelor muzicale.

Colaborează cu nume sonore din industria muzicală, precum Marius Moga, Smiley, CRBL, dar și cu artiști internaționali, precum Fatman Scoop și Ja Rule. Piesa „A guy like you” este cel mai recent feat internaţional al Claudiei, cu Dante Thomas.

În decembrie 2014, Claudia Pavel propunea bucureștenilor o călătorie în spaţiul american al musical-ului, jazz-ului şi gospel-ului cu spectacolul „Nopţi americane la Bucureşti”, organizat cu sprijinul Ambasadei Americii.

În 2015, Claudia Pavel lansa piesa în limba română Suna-mă. Iar în perioada 2016-2017, artista lansează opt piese. Alături de pianistul Dan Ardelean susține spectacolul de jazz și musical „Capriciile Evei”, laTeatrul Național din București. În 2017, Claudia Pavel se implică în mai multe aspecte ale creației muzicale: pe lângă interpretare, compune liniile melodice și versurile pieselor sale. Ține legătura cu fanii ei pe blogul personal, www.claudiapavel.com

În luna august a acestui an, Claudia lansează single-ul „Far Away”, ultima piesă în limba engleză din recenta „pentalogie a dragostei”, din care mai fac parte piesele „Privilege”,  „Deja vu”,„Touch Me” şi „Supernova”.

În octombrie 2017, filmează videoclipurile pieselor în limba română „Dependentă” și „Muza ta”, scrise de George Popa, respectiv de Ivan Caragea. Pe 16 noiembrie lansează piesa „Dependentă”. În ianuarie 2018, cântăreața va lansa piesa „Muza ta”.