Search
Close this search box.

Deea-Vrei sa ma… feat Kio

Muzica: Danut Tulea, Alessia, Kio
Text: Alessia, Kio
Mix & Master: Petru Birladeanu
O productie BlackJack Records

Deea (Insula Iubirii) și Kio lansează “Vrei să mă….”

Blackjack Records și Sprint Music lansează un nou proiect muzical, Deea. Fosta concurentă de la Insulă Iubirii își face astfel debutul pe piața muzicală cu primul ei single, “Vrei să mă….”, o colaborare cu Kio, artist cunoscut pentru hiturile avute alături de Mira, What’s Up sau Olga Verbitchi. Piesa este compusă de Tulea, Alessia și Kio.

“Am fost recomandată celor de la BlackJack pentru a lucra  împreună și, când am ajuns la studio în luna iunie să ascult piesa, nu mă așteptam să îmi placă chiar de la început. Este o piesă diferită, dar care mie îmi place foarte mult și pe care am înregistrat-o cu plăcere. Lucrez foarte bine cu echipa Blackjack Records și urmează să lansăm mai multe piese împreună, inclusiv pentru alte teritorii”, a declarat Deea.

“Pot spune că piesa vorbește despre începutul unei relații, când încă totul pare a fi ceva deosebit. Plăcerea a fost a mea să lucrez cu Deea și mi-aș dori ca această piesă să ajungă la cât mai mulți dintre voi! Cât despre mine, vreau să știți că vă pregătesc multe surprize!”, a adăugat Kio.