Search
Close this search box.

Doddy – Ma intorc la tine

Credite Piesa:

  • Compozitori     –    Lazar Stefanel Robert
  • Textier              –    Polk Dumitru Claudiu
  • Muzica              –   Polk Dumitru Claudiu
  • Aranjor             – Ana Baniciu
  • Mix & Master   –  Petru Bîrlădeanu

Credite Videoclip:

  • Regie : Richard Stan
  • Montaj si Colorizare: –  Richard Stan
  • Video by Richard Stan

Doddy lanseaza “Ma intorc la tine”, al saselea single de pe  albumul “De la zero”!

A lansat un proiect unic pe piata muzicala de la noi si primeste comentarii pozitive din partea fanilor. Doddy lanseaza azi cel de-al saselea single cu videoclip de pe albumul “De la zero”.

“Ma intorc la tine“ este o piesa pentru ea, pentru cea care nu intelege ca “atunci cand ai treaba” nu inseamna ca o “ignori” si ca nu iti pasa. Nu te poti supara pe cineva care oricum la finalul zilei alege sa fie langa tine, de fiecare data”, spune Doddy.

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat in exclusivitate cu Urban.ro primul album din carieră, într-un format inovator în industria muzicală din România: 10 piese + 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile luiDoddy.

Albumul “De la zero” este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani – orașul natal al artistului, pe Valea Jiului și în București, de către regizorul Richard Stan. Acest proiect este lansat sub egida casei de discuri Sprint Music.

Youtube Preview

Doddy“Doddy, pe numele sau real Polk Dumitru Claudiu, s-a nascut in 20.10.1988,  in orasul Petrosani, Jud. Hunedoara. 
 Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 15 ani, cand a inceput sa scrie versuri, iar doi ani mai tarziu, Doddy a format prima si singura trupa din care a facut parte – Suburban, alaturi de Bogdan S. (Suciu).
Doddy a hotarat sa se indrepte spre o cariera solo, indepartandu-se astfel de la hip hop-ul clasic catre unul mai comercial. 
In 2011 a debutat in mainstream alaturi de Puya si Alex Velea cu piesa “Maidanez”, care a primit premiul pentru Best Hip Hop la Romanian Music Awards. 
“Iubire sau razboi” & “Klandestin” sunt alte piese de succes compuse de Doddy pana in 2014 cand a ajuns pe primele locuri in topuri cu single-ul “Bine Mersi”, un featuring cu Lora. 
Dupa single-ul “Bine Mersi” au urmat alte piese proprii, plus colaborari, care l-au propulsat pe Doddy in topul artistilor cu cele mai multe vizualizari pe YouTube, printre care amintim: “Rezervat”si “O balada”.
In prezent, artistul a lansat primul lui album, numit “De la zero”, de pe care a extras deja single-ul “Figura”, realizat in colaborare cu Shift. “