Search
Close this search box.

Gipsy Casual – Sweet Love

 Gipsy Casual - Sweet LoveDOWNLOAD AUDIO
DOWNLOAD VIDEO

Muzica: Marius Rozsdas, Mihai Manu
Text: Jacques Yolo
Master: Bunicu’ Magic
Publishing: Sprint Music/Cat Music

Cei de la Gipsy Casual au dat lovitura in dragoste!

Nu, nu este vorba despre o cucerire amoroasa, ci este vorba de lansarea videoclipului celui mai nou single al trupei, intitulat “Sweet love”.
Piesa “Sweet love” este o productie Sprint Music, si vorbeste despre ambitia nascuta din dragoste. In aceasta poveste de iubire, baiatul ii promite fetei cate in luna si in stele, iar ea incearca sa il indeparteze, intrucat sentimentele pe care le are pentru el sunt contradictorii, un fel de “te iubesc/te urasc”. Insa totul este bine cand se termina cu bine, pentru ca dragostea dintre cei doi invinge, povestea avand un final fericit.
Cel mai nou single al trupei a luat nastere in studiourile Full Boss, iar la creatie au participat Marius Rozsdas (muzica), Jacques Yolo (text) si liderul Gipsy Casual, Mihai (muzica).
Pentru ca este o trupa foarte iubita in aceasta zona, trupa Gipsy Casual a concertat recent in Kemer, Antalya, in Club Aura, si cu aceasta ocazie au filmat si videoclipul piesei “Sweet Love”. Videoclipul, in regia lui Florin Botea, este unul fierbinte, in care Gya (solista trupei) joaca rolul principal, aprinzand imaginatia tuturor celor care il vor urmari.
“Aceasta piesa este una de dragoste, care sustine finalurile fericite. Atata timp cat suntem alaturi de persoana potrivita noua, nu are ce sa mearga prost. Videoclipul “Sweet love” este unul exotic, de imagine, in care am reusit sa zugravim asa cum am dorit, mesajul piesei”, declara Mihaita Manu, liderul trupei Gipsy Casual.

Salvează