Search
Close this search box.

JerryCo-Campion

jerrycoDOWNLOAD (VIDEO)
DOWNLOAD (AUDIO)

Muzica: Dumitrescu Mihai, Istrate Gabriel Mihai, Vasilache Ionut Marius
Text: Dumitrescu Mihai
Orchestratie: Nedelcu Marius

Productie: DeMoga Music & Midiots
Publishing: Sprint Media Publishing / Cat Music

Rapperul JerryCo, in colaborare cu Alex Vasilache, a lansat chiar de ziua lui Leonard Doroftei, single-ul “Campion”. Videoclipul prezinta ideea de “predare a stafetei catre urmatoarea generatie”.
In clip apare tanarul boxer Alberto Biro, campion in Portugalia si medaliat in Romania, iar Doroftei, alias “Mosul”, este cel care il antreneaza. Cel din urma preia stafeta de la Titi Prosop. Experienta traita la filmari i-a facut o mare placere fostului campion mondial, mai ales ca in acest fel a putut sa-l ajute pe tanarul JerryCo.
Ca rasplata pentru tot efortul depus in cadrul filmarilor, JerryCo i-a oferit marelui boxer, primul cadou aniversar: povestea vietii lui, in cadre si note. Doroftei a fost primul care a vazut videoclipul, alaturi de cantaret.
“Am auzit de JerryCo, dar nu il cunoscusem inca. Este un baiat care isi doreste sa faca ceva in muzica. Vei vedea in clip o poveste de viata plina de sacrificii, dar depasite de satisfactii. Ma reprezinta! Piesa este facuta pentru cei care stiu ca viata este o lupta.”, a declarat Doroftei.

Salvează