Search
Close this search box.

Simona Nae si Ralflo – Doar Tu

simona naeDOWNLOAD Audio

Muzica: Wehrlen Raphael, Nae Simona
Text: Wehrlen Raphael, Nae Simona
Orchestratie: Nae Simona, Wehrlen Raphael, Serbu Alexandru, Truta Alexandru
Mix/master: Truta Alexandru

Publishing: Sprint Media Publishing / Cat Music

Frumoasa blondina, Simona Nae, si exoticul Ralflo lanseaza, astazi, cea mai interesanta si mai fresh colaborare a anului 2014. Cei doi artisti se completeaza intr-un featuring de exceptie pentru single-ul “Doar Tu”, o productie Sprint Media Music.
Dupa succesul inregistrat cu piesa “2 Nebuni” in colaborare cu Juju, Simona Nae abordeaza din nou, formula in doi. Artistii au compus impreuna muzica si versurile atat de spontan si reusit, incat au toata increderea ca aceasta va ajunge la sufletele tuturor celor care iubesc.
“Il cunosc pe Ralflo de doi ani si voiam sa avem o colaborare, iar acum am reușit. Am creat impreuna aceasta piesa pe care o dedicam tuturor celor care au simțit si simt fiorul dragostei.”, declara talentata Simona.
Piesa prezinta iubirea dintre doi tineri si juramintele dintre acestia, in cea mai pura forma. Ei isi promit suport neconditionat “la bine, la greu”.
Simona Nae si Ralflo profita de succesul avut cu piesele “2 Nebuni” si “Mi-e sete de tine”, la care fac referire in dialogul din cadrul piesei. “Doar Tu” este juramantul suprem de iubire pentru toti indragostitii.
Castigatorul premilor Best Pop si Best Song, pentru melodia in colaborare cu Alb Negru, a marturisit: “Am vrut de mult sa fac o piesa cu ea si pentru ea. Are o voce superba si ne-am inteles foarte bine pentru piesa asta. A fost ceva simplu si natural. Doar ea…doar eu.”

 

Salvează