Search
Close this search box.

JerryCo – Cei mai buni ai mei (feat. ViLLy)

JerryCo – Cei mai buni ai mei (feat. JerryCo)
Muzica: Marius Nedelcu; Mihai Dumitrescu
Text: Mihai Dumitrescu; Vilmos Rudolf Kanalas
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

JerryCo – Cei mai buni ai mei (feat. ViLLY) | O piesa pentru oamenii care i-au fost mereu alaturi

Cea de-a paisprezecea piesa ce face parte din lansarile saptamanale ale hip-hopp-erului JerryCo, se intituleaza “Cei mai buni ai mei” si este o piesa scrisa de artist cu gandul la fanii sai.
Cei care au urmarit pana acum puzzle-ul pus la cale de JerryCo, stiu despre viata acestuia ca a fost una deosebit de grea si de tumultoasa. Prin piesa “Cei mai buni ai mei”, artistul le multumeste si isi arata recunostinta fata de cei care i-au fost aproape in cele mai grele momente ale vietii sale.
Datorita sinceritatii cu care JerryCo a scris versurile melodiilor sale, fanii sai au ajuns sa il cunoasca cel mai bine, artistul recunoscand acest lucru prin versurile: “Fac un toast pentru ai mei/Care-s cu mine inca din anii grei/Care stiu daca rad sau plang/In ce hal arat chel sau cu plete-n vant”.
Recunostinta si devotamentul fata de fanii si de prietenii sai este subliniata in refrenul melodiei, care ne transmite emotia hip-hopp-erului: “Hei asta-i pentru cei mai buni ai mei/Care-au fost langa mine in anii grei/Dau din suflet frate pentru ei/Pentru ai mei, pentru ai mei…”
Cel mai important lucru pentru artist, este faptul ca, bine sau rau, el si prietenii sai sunt mereu unul langa altul. Mai mult decat atat, au devenit asemeni pentru ca cine se aseamana, se aduna: “Suntem o apa si-un pamant/D-aia ii iubesc si ei ma iubesc cum sunt”.
Si pentru ca track-ul este despre prieteni, JerryCo canta aceasta piesa, alaturi de unul dintre “cei mai buni ai lui”, ViLLy!
“Sange Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedita de a pune un LP la dispozitia publicului, astfel ca fanii artistului hip-hop se pot bucura saptamanal de cate o piesa noua de pe album in ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecarei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din Romania, iar 24 de ore mai tarziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.
Procesul de lansari saptamanale va dura pana la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate pana in prezent, iar cea din urma piesa va reprezenta si un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai.