Search
Close this search box.

Ralflo-Nu te gasesc

Muzica: David Ciente, Istrate Gabriel Mihai, Daniel Costache
Text: Istrate Gabriel Mihai, Daniel Costache
Aranjor: Wehrlen Raphael
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Regie: Rival Film

Ralflo – Nu te gasesc

O poveste despre o dragoste excentrica in care erotismul atinge cote maxime!

Raflo ne surprinde astazi cu o piesa insotita de un videoclip inspirate din viata reala.
Laitmotivul piesei “Nu te gasesc” este insasi iubirea, in cea mai pura forma a ei: iubirea neconditionata. De la sensibilitatea si fragilitatea omului care iubeste si lupta pana la capat pentru ceea ce isi doreste, piesa “Nu te gasesc” este una, in care dragostea este descrisa exact asa cum este ea: frumoasa, dar nu intotdeauna usoara.
“Eu cant doar piese ce sunt inspirate din trecutul meu. Tot ceea ce traiesc, la un moment dat transpun in versuri. Cat despre videoclip, nu va pot da foarte multe amanunte.  Tot ce pot sa spun este finalul este inedit, ba chiar socant!
Piesa este despre persoana aceea alaturi de care ne dorim totul, insa sansele nu sunt de partea noastra, lasand in urma rani adanci si vise neimplinite. Cu toate astea, ramane o iubire neconditionata.” spune Ralflo.
Clipul il prezinta pe Ralflo ca un narator al povestii de iubire ce se deruleaza pe fundal. Cele doua protagoniste reprezinta trecutul si prezentul artistului, si de asemenea, sunt intruparea lectiei de viata cu titlul: “impaca-te cu trecutul ca sa poti trai prezentul”.
Romantismul intalneste erotismul la cote maxime, iar finalul videoclipului este cu totul neasteptat, subliniind inca o data laitmotivul melodiei.