Search
Close this search box.

JerryCo – Shake that ass (feat. Julie Anne)

Muzica: Marius Nedelcu; Mihai Dumitrescu
Text: Mihai Dumitrescu
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

“Shake That Ass” este mişcarea de bază pentru orice petrecere tare!

“Shake That Ass (feat. Jullie Anne)” este cea de-a şasea piesă din seria de lansări săptămânale de pe “Sânge Albastru”, noul album al artistului hip-hop JerryCo.

Artistul schimbă din nou macazul în ceea ce priveste registrul şi sound-ul şi introduce albumul în zona de club.
“Shake That Ass” este o petrecere mega, giga, terra hardcore care pentru unii se termină prost iar pentru alţii pe jos, descriere pe care o face însuşi JerryCo într-un clip inedit pe care îl puteţi urmări imediat după ce se termină piesa.

Julie Anne, artista care interpretează refrenul, puncteaza la acest party nu există bariere si vor “face devastare”.

Sfatul lui JerryCo?! “Nu exageraţi cu băutura ci lăsaţi asta în seama noastră!”

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.
Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.