Search
Close this search box.

SHIFT feat. Connect-R – “Piele Alba, Piele Neagra”

Muzica: Shift, Connect-R
Text: Shift, Connect-R
Productie: Mitzā, Shift, Enri Demi
Contine fragmente din: “Kan Marau La”
Mix & Master: Sergiu Musteatā
Video: Criss Blaziny

SHIFT feat. Connect-R – “Piele Alba, Piele Neagra”

Vara nu a venit cu adevarat inca pentru ca nu a fost acompaniata de un hit… Dar, pe 12 iulie, ca sa folosim o expresie favorita a prezentatorilor meteo: “Vara si-a intrat in gratii” cu noua colaborare dintre SHIFT si Connect-R – “Piele Alba, Piele Neagra”; piesa care va face sa explodeze termometrele si sa cutremure plajele si cluburile.

Noul single a fost filmat in studiourile Kentauros si este regizat de Criss Blaziny. Colaborarea dintre artisti a fost ceva firesc cei doi unindu-si fortele in alte trei randuri, mai exact pentru piesele: “Dama de pica” (2016), “Baga mare” (2015), “Norocos” (2015)

SHIFT: “Connect-R e ca si fratele meu si lucram mega lejer impreuna. Piesa am scris-o cam pe la inceputul anului, dar am asteptat momentrul perfect ca sa o lansam. Suntem foarte entuziasmati de rezultat si sigur o sa sparga!”

Connect-R: “Cand mi-a spus Shift ca vrea sa mai facem o piesa impreuna, n-am ezitat nici macar o secunda. Nici nu am vrut sa ascult, am zis direct <DA!> ca stiam ca o sa fie ceva bomba. Nu m-am inselat. La cum suna <Piele Alba, Piele Neagra> si la cum arata si clipul, mai mult ca sa sigur o sa fie hit-ul acestei veri!”