Search
Close this search box.

Shift feat. Marius Moga – Sus pe toc

Shift feat. Marius Moga – Sus pe toc
Muzica: Marius Moga, Vasilache Ionut
Text: Marius Moga, Istrate Gabriel Mihai
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L & Cat Music & Studi 47 MS/SRL deMoga Music Publishing

SUS PE TOC!
Shift strikes again – cu Marius Moga
“Oamenii mei nu stau deloc pe loc, cand vad femei urcate sus pe toc!” – ne canta Marius Moga in feat-ul cu Shift, facand naveta Bucuresti-L.A.
Prin urmare, zicala copilariei noastre, “Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa”, nu se aplica in cazul asta. Shift s-a pus pe treaba cateva luni si, impreuna cu Ionut Vasilache si Marius Moga, au instalat starea de spirit “SUS PE TOC”.
Povestea cantata de Shift e despre distractie molipsitoare, fete frumoase la inaltime, la propriu si la figurat. “Fetele sus pe toc” inseamna mai mult decat o poza dintr-un club cu fete desirabile, postata pe wall si plina de tag-uri si like-uri, e o stare de spirit pozitiva, o definitie a “party people” din toate colturile tarii.
Videoclipul “Sus pe toc” nu este despre ultimul trend de la Milano, Paris sau New York in designul de pantofi. Nu e nici macar despre Cenusareasa fratilor Grimm, cu pantoful ei pierdut si gasit de printul care-i aduce fericirea. Dar avem si aici pantof argintiu, ca in poveste, ba chiar si doi frati – Marius si Iulian Moga (care semneaza regia) si avem si multa fericire, dupa cum se vede in clip.
Locatia e ca o uzina, ca un laborator in care se lucreaza non-stop. “Laboratorul deMoga” pare ca are specialisti in de toate: sculptori, designeri, pictori, strungari, frezori, matriteri, compozitori, producatori, regizori, fete frumoase, bune, destepte, talentate – evident, toate sus pe toc, asa cum le vor barbatii din Laborator si din lumea pentru care Laboratorul trudeste. Cei mai celebri apar si ei in clip, alaturi de Shift si Marius Moga: Adda Moldovan, What’s UP, Ciprenko si Ionut Vasilache, pusi si ei pe distractie “la nivel inalt”.
Join the club si urca si tu “sus pe toc” sa facem gasca mare, oras cu oras!