Search
Close this search box.

Simona Nae – Indian Summer

DOWNLOAD VIDEO
DOWNLOAD AUDIO
Simona-Nae-Indian-SummerMuzica: Serbu Alexandru, Simona Nae, Emanuela Oancea
Text: Simona Nae, Emanuela Oancea
Mix & Master: Alexandru Truta
Regizor: Dan Petcan
Publishing: Sprint Music / Cat Music

Simona Nae lanseaza cel mai senzual clip al acestui an!!

“Am compus “Indian Summer” impreuna baietii de la Rolla 7 cu gandul la cele mai frumoase momente din povestile de dragoste vara, la mare. Mi-am lasat libera intreaga mea feminitate, cu toate ipostazele ei- de la “femeia copil”, la cea cu trairi intense – si asa am gasit inspiratia pentru linia melodica, pentru povestea versurilor si am creat “Indian Summer”; o piesa despre flirt, libertate, emotia senzualitatii si a povestilor de amor care ard repede, dar pe care nu le uitam asa de usor”, a declarat artista.
Povestea clipului, creata de echipa de scenaristi&consultanti de coolhunting de la ANTZ, impreuna cu regizorul Dan Petcan (cunoscut pe piata autohtona pentru sensibilitatea si emotia filmica a clipurilor sale) este una care se concentreaza pe sarmul, silueta perfecta, senzualitatea si feminitatea versatila a Simonei, dezvaluind o cu totul noua ipostaza a artistei, cunoscuta pana acum pentru imaginea ei cuminte.
In clipul piesei “Indian Summer”, o productie Sprint Music si Cat Music, atitudinea, imaginea si secventele filmice ale povestii evoca senzualitatea exploziva si insinuanta a lui Brigitte Bardot, iar Simona recunoaste ca pentru ea, actrita franceza este “muza absoluta”.
Filmarea pentru “Indian Summer” a durat 24 de ore si in echipa Simonei au fost unii din cei mai cunoscuti si apreciati profesionisti din piata muzicala autohtona: regizorul Dan Petcan, consultantii de imagine Antz, directorul de imagine Bogdan Filip, stilista Andra Moga, Aliona Trofim&Ana Mironescu- makeup, hairstyling Chic Salon.

Salvează

Salvează