Search
Close this search box.

Ralflo feat. Adreeea Balan – Toata lumea se combina (audio)

Muzica: Wehrlen Raphael, Mustata Miron Cosmin
Text: Mustata Miron Cosmin
Publishing: Sprint Media Publishing

Cu cine s-a combinat Ralflo vara aceasta?

Exoticul cantaret Ralflo, lanseaza astazi cel mai nou single al sau: “Toata lumea se combina”, un featuring cu nimeni alta decat Andreea Balan.
Piesa “Toata lumea se combina”, este una de vara, optimista si care promite sa se auda in toate localurile de pe malul marii. Iubire, pasiune, vacanta si mare! Ce poate fi mai bine de atat? Cel mai nou single semnat Ralflo transmite exact aceasta stare.
“Mi-am dorit pentru aceasta vara o piesa fresh, o piesa care sa binedispuna pe oricine o asculta. Am vrut, de asemenea, sa am o voce feminina alaturi de mine, iar cea mai potrivita alegere mi s-a parut Andreea. A fost o placere sa lucrez cu ea, este o adevarata profesionista si sunt convins ca vom mai colabora si pe viitor”, declara francezul Ralflo.
“Colaborarea cu Ralflo a fost una foarte placuta. Am fost tot timpul pe aceeasi lungime de unda, motivul pentru care aceasta piesa este reusita. “Toata lumea se combina” este o melodie plina de energie, perfecta pentru starea euforica pe care ti-o inspira vara”, spune frumoasa Andreea.