Search
Close this search box.

Lally – I fall

Muzica, text si orchestratie: Calin George Emanuel, Todorut Doru Florin
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

Dupa cine plange Lally?!

Tanara artista care a dat naiul pe microfon, lanseaza astazi, 18 septembrie, o noua piesa. Cu aceeasi candoare ce o caracterizeaza, Lally prezinta publicului o balada, de data aceasta in limba engleza.
“Imi doresc ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sunt eu, sa relationez cu ei si sa le aduc o stare de bine prin muzica mea. este o piesa la care am lucrat ceva timp cu baietii de la Deepcentral, dar care a iesit asa cum mi-am dorit. Sper ca si cei care ma urmaresc sa fie in asentimentul meu.”
Piesa aceasta vorbeste despre o situatie mai putin placuta in dragoste, dar cunoscuta de foarte multi oameni. Este povestea unei fete care se simte abandonata si plutind in deriva, dupa despartirea de cel iubit. Sa fie oare chiar povestea lui Lally?!
Artista isi doreste sa fie o aparitie inovatoare in muzica, atat in Romania, cat si in strainatate. In acest sens, Lally face naveta intre tara noastra, unde locuieste si compune si Italia, unde are numeroase participari la festivaluri si a castigat foarte multe premii.