Search
Close this search box.

The dAdA – Love pe lovele

DOWNLOAD (Audio)

The dAdA - Love pe loveleBooking: Carmen Stoian | 0737.677.677
International Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro
Licensing: marian.soci@catmusic.ro
http://www.facebook.com/SprintMusic
https://www.facebook.com/CatMusicRomania
https://www.facebook.com/thedadaband
Muzica si text: Ungureanu Mihai – Alexandru, Nicolae Theodor Daniel, Urzica Septimiu – Stelian, Bobiceag Marian – Leonard
Aranjament: Stoica Mihai
Productie Audio: In Garsoniera & Voltart
Mix/Mastering: In Garsoniera & Voltart
Productie video: Petru Ivu (video), Truta Alexandru (lyrics)
Publishing: Sprint Music / Cat Music

The dAdA lanseaza primul one shot video in premiera pentru Romania

Dupa succesul cu piesele “Geamul Potrivit” si “GPS” feat. Zhao, baietii de la The dAdA lanseaza astazi piesa “Love pe lovele”, o melodie de vara si cu dor de..duca.
In stilul lor pozitiv, Septimiu, Mihai, Theo si Bobby, canta despre dragoste si despre faptul ca aceasta inseamna mai mult decat banii: “N-am multe lovele, dar am cateva si scrie “love” pe ele”.
Piesa este una ce ne demonstreaza ca distractia nu tine de “monetar”, ci de companie si de cheful de viata: “Ce tare, n-avem cazare/N-avem nevoie, ca e loc sub soare!”
“Fetele trebuie sa inteleaga ca pentru a fi o doamna, nu este nevoie de multi bani. Stilul este ceva cu care te nasti, nu ceva ce cumperi”, declara tinerii artisti.
Piesa este insotita de un lyric video – one shot movie. Ce inseamna one shot movie? Inseamna ca pentru prima oara in Romania, se lanseaza un videoclip ce nu a avut nevoie de montaj! Clipul este filmat chiar in Vama Veche, o locatie perfecta pentru vibe-ul si mesajul celui mai nou single The dAdA.

Salvează