Search
Close this search box.

Datina – De-a dura

Muzica si Versuri: Marius China

Trupa Datina e “De-a dura”!
Cu o experienţă de aproape 15 ani în muzică, trupa Datina vine în atenţia iubitorilor muzicii etno şi nu numai cu o nouă piesă, intitulată sugestiv “De-a dura”. Timp de trei ani, liderul şi managerul trupei Datina, Marius China, a lucrat la acest nou single şi este bucuros că a venit timpul să-l lanseze.
„“De-a dura” este o piesă compusă de mine, la care lucrăm de vreo trei ani şi am ajuns acum la o formă care să ne placă. Ne bucurăm că reuşim într-un final s-o lansăm. Este o piesă veselă, bine primită în concertele noastre, motiv pentru care am hotărât că acesta să fie single-ul pentru anul 2017. Muzică şi textul îmi aparţin, iar single-ul şi videoclipul sunt lansate sub egida casei de discuri Sprint Music”, spune Marius China.
De asemenea, Andreea Pavăl, colegă sa de trupa, este încântată de faptul că Datina are un single şi un videoclip noi: „“De-a dura” este o satiră la ceea ce se întâmplă în ziua de azi în zona rurală. Venim şi cu un videoclip simpatic, care a ieşit aşa cum ne-am dorit, având în vedere că nu am reuşit să filmăm decât trei ore la mare, pe o ambarcaţiune, din cauza vântului puternic, care era cât pe ce să ne răstoarne. Sperăm să ne ascultaţi cu plăcere şi va mulţumim că ne susţineţi de atâta timp”.