Search
Close this search box.

Alb Negru feat. Ralflo & Rares -ELA

CREDITE:

Muzica: Claudiu Polk (Doddy) Text: Claudiu Polk (Doddy), Kamara Productie muzicala: Claudiu Polk (Doddy), George Hora (STUDIO 66), Mihai Boldea (Mahia Beldo) Mix/Master: George Hora @ STUDIO 66

Alb Negru feat. Ralflo & Rareș - Ela – combinatie castigatoare, varianta 2018

Cei patru au lansat astazi ELA, noua lor piesa

Dupa succesul piesei Mi-e sete de tine, Alb Negru feat. Ralflo & Rareș revin cu o noua melodie, care promite sa se ridice cel putin la nivelul reusitei primei lor colaborari.
“Stim ca formula in care ne prezentam acum este una castigatoare. Am dovedit-o in urma cu 5 ani si avem toate motivele sa credem ca asa va fi si acum. Ce ne dorim de la piesa este pur si simplu sa ajungem la sufletele si pe buzele ascultatorilor. Combinand si cu videoclipul care are o poveste foarte frumoasa, acum avem doar de asteptat cu interes reactia publicului.”, spune Kamara.

Andrei: “Prietenia noastra cu Ralflo si Rares merge mai departe de scena, pana pe terenul de fotbal unde jucam impreuna pentru Nationala Artistilor. Asa ca aceasta colaborare are toate datele sa fie de succes. Sper ca publicul nostru sa se regaseasca din nou in muzica noastra si abia astept sa cantam impreuna din nou, de aceasta data ELA, piesa in care fiecare dintre noi, oricat de diferiti, se regaseste.”
Ralflo:” Avem cu totii acelasi sentiment pe care l-am avut atunci cand am lansat prima piesa impreuna, asa ca atasamentul fata de “ELA” este “Mi-e sete de tine” la puterea a patra. “
Rares: “Nu cred ca mai sunt multe de spus, altceva decat sa ascultati piesa. Versurile vorbesc de la sine iar imaginile amplifica rezultatul. Suntem foarte incantati ca a venit momentul lansarii.”

ELA a fost compusa de Doddy care anul acesta a lansat o alta piesa compozitie proprie, care inregistrat peste 46 milioane de vizualizari pe Youtube (Dor sa te ador) iar videoclipul a fost filmat de Dan Petcan, cel care a realizat si videoclipul Mi-e sete de tine, adunand astfel toate ingredientele necesare unei retete de succes.