Search
Close this search box.

Elena Petcu – S.O.S.

DOWNLOAD Audio
DOWNLOAD VIDEO
Muzica: Denise Anghelache,Alin Radu
Orchestratie: Alin Radu
Video by Simion R Stefan

Dupa X Factor spune S.O.S!

Ambitioasa si pasionata de muzica, Elena Cristiana Petcu se lanseaza solo!
Elena Cristiana Petcu este o adolescenta in varsta de 17 ani pasionata de muzica. Multi o cunosc sub numele de “Fata Cu Sandala” de la X Factor 2014, care, desi nu a ajuns in galele live, a reusit sa ridice o sala intreaga in picioare si sa lase juriul fara cuvinte, asa cum a spus Stefan Banica: “Asta vreau sa gasesc la X Factor!”. Drumul ei nu s-a oprit aici, caci ea a cantat pe scene mari ale lumii: in Italia, Malta, Bulgaria, Rusia si in Turcia. De asemenea are nenumarate premii si trofee nationale si internationale. De data aceasta vrea sa surprinda publicul cu ceva inedit. Intr-o colaborare cu producatorul Alin Radu. Elena Cristiana Petcu pregateste lansarea primului ei single intitulat S.O.S.
Ce spune artista despre acest proiect? “Sunt atat de nerabdatoare sa vad parerea publicului referitoare la piesa! Este o piesa in care sper sa se regaseasca fiecare indragostit. Povestile de dragoste din perioada adolescentei sunt cele mai frumoase, dar sunt si cele care ne dau cele “mai mari batai de cap”. Ei bine, asta vreau sa le transmit tinerilor prin piesa mea. Sa inteleaga ca toti trecem printr-o astfel de perioada si ca, indiferent de cat de “ciudata” este, iubirea este cel mai pur si cel mai placut sentiment”.
Pasionata , hotarata si frumoasa, Elena Cristiana Petcu are toate sansele sa patrunda cu pasi mici, dar siguri, in industria muzicii romanesti. Artista este constienta de talentul ei si ne-a dat chiar si un sfat : “Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, trebuie sa lupti, sa muncesti zilnic si sa nu renunti, indiferent de obstacolele care iti apar in cale, trebuie sa iti duci visul la bun sfarsit. Orice drum este greu dar si cand ajungi la final satisfactia pe care o simti nu poate fi comparata cu nimic. Asadar lupta pentru a-ti demonstra intai tie ca poti si apoi celor din jur !”, spune cantareata.

Salvează