Search
Close this search box.

Passcall feat Adeline – Sunt cine vreau sa fiu

DOWNLOAD AUDIO
DOWNLOAD VIDEO
Muzica: Marius Nedelcu, Pascal Cristian, Damian Adelina, Istrate Gabriel
Text: Marius Nedelcu, Pascal Cristian, Damian Adelina
Regie si montaj: Darius Vlad Cretan (Bomb 2to)

O colaborare inedita si o piesa cu mesaj!
Passcall feat. Adeline lanseaza – “Sunt cine vreau sa fiu”!

Sunt la prima colaborare si au facut echipa pentru a lansa o piesa si un videoclip pentru o piesa cu mesaj motivational. Passcall feat. Adeline lanseaza azi, in premiera cu Libertatea.ro, “Sunt cine vreau sa fiu”!

“Piesa “Sunt cine vreau sa fiu” este scrisa de mine in mare parte, iar pentru refren am fost ajutat de Shift, Mario V si Adeline. Melodia transmite un mesaj puternic, este o piesa pozitiva, motivationala, de regasire, despre etapele importante ale vietii. Cu Adeline suntem la prima colaborare, desi ne stim de multa vreme. Este o fata talentata, cu o voce foarte buna. A participat la X Factor, s-a potrivit perfect cu ceea ce cautam. Videoclipul a fost filmat pe Plaja Corbu si la Palatul Mogosoaia si a fost montat de Darius Vlad Cretan (Bomb 2to) cu sprijinul lui Dragos Lepadatu (Cinestyle)”, ne-a marturisit Passcall.

“Sunt foarte incantata de “Sunt cine vreau sa fiu”! Sunt la prima colaborare cu Passcall si ne-a luat cateva zile sa facem piesa si in industria asta in care majoritatea artistilor scot piese de dragoste, noi ne-am gandit sa venim cu un altfel de mesaj. Clipul e de vara, fresh, de stare. Speram sa va placa!”, a spus si Adeline.

Salvează