Search
Close this search box.

Phelipe – Rockstar

Phelipe RockstarBooking: Roxana Delcea | 0745.944.597
Management: Marius China
International Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro
Licensing: marian.soci@catmusic.ro
Muzica: Filip Aurel
Text: Filip Aurel, Cosmin Dobrescu
Aranjor: Dobre Marius
Regie: Rival Film
Publishing: Sprint Music / Cat Music


Phelipe este “Rockstar”!

Phelie lanseaza cea mai nou piesa produsa in studioul “St. Peter Production”, impreuna cu un videoclip plin de culoare, filmat in Grecia, pe insula Skiathos. “Rockstar” este o piesa reggae, cu influente pop, care cu siguranta va incalzi inimile tuturor indragostitilor si se va auzi toata vara in boxe la mare.
Phelipe are mare incredere in aceasta piesa si este convins ca in scurt timp va ajunge hit. “Am compus aceasta piesa cu gandul la toate povestile frumoase de dragoste si la inceputul unei relatii. Stim cu totii ca inceputurile sunt foarte frumoase, dar si usor stangace. Exact despre asta e vorba in piesa “Rockstar”: despre emotie, fluturasi in stomac si dorinta de a sta mereu langa persoana iubita. ”
Filmarile la piesa “Rockstar” s-au facut intr-un decor de vis, pe plajele din Skiatos. Regizorul Florin Botea a venit cu ideea unui clip romantic si a vrut sa expuna povestea de dragoste dintre doi tineri cool, care au fugit impreuna intr-o vacanta si au uitat de toti si toate.
Phelipe s-a lansat si s¬¬-a impus pe piata muzicala in 2010 cu mega hitul “Reason for love” (feat. Nick Kamarera) care a ajuns No. 1 din prima saptamana de difuzare la radio. In 2012 a atras atentia presei dupa ce a filmat alaturi de Roxana Ionescu pentru videoclipul piesei “Mikaela”, iar anul trecut au filmat din nou impreuna pentru piesa “Vad cum ma privesti”.
In 2013, Phelipe a dominat topurile muzicale alaturi de colegii sai Dj Rynno si Sylvia cu piesa “Chiar daca ai plecat”, piesa pe care a compus-o chiar el.

Salvează