Search
Close this search box.

TUAN feat. Elianne – Ce Mi-ai facut!

Muzica: Any1 (Niculae Robert Andrei), Tuan
Text: Tuan, Any1 (Niculae Robert Andrei)
Mix & Master: Any1 (Niculae Robert Andrei)
Productie video: Claudiu Stan (Vision Production)
Styling:Ana Gheorghe
Hairstyling:Roxana Cantemir
Make-up:Mary Loren

Finalul de an aduce o piesa noua numita “Ce mi-ai facut!?” semnata de producatorul si interpretul Tuan, alaturi de frumoasa Elianne.
Piesa celor doi ne prezinta sentimentul intens de dragoste continua, traita alaturi de iubit/iubita, familie, ce ne fura sufletul fara ca el sa stie
Productia muzicala a piesei a fost realizata de Tuan Records, compusa de Tuan (Tudor Fornea) si Any1 (Andy Robert). “Ce mi-ai facut!?” se bucura de un videoclip regizat de de Claudiu Stan.
“Mesajul piesei se refera la sentimentul de ‘Dragoste ‘ in general care nu are legatura neaparat cu vreo “ea”, poate sa fie si “dragoste” intre doi prieteni sau de familie sau de orice, ma refer la sentiment in sine si practic eu vorbesc cu “Aceasta Persoana” “Dragoste”, declara Tuan.
“Despre piesa pot spune ca este una din piesele care a aparut la momentul potrivit, moment in care m-am regasit in ce cantam.
Pentru mine aceasta piesa inseamna exact paradoxul dintre cat de benefica e dragostea, dar si despre cat de mult rau iti poate face atunci cand dispare.
Nu mi-a fost deloc greu sa o cant, a fost cumva…dragoste la prima sesiune de studio”, declara Elianne

Despre Tuan
Compozitor si interpret, Tuan s-a nascut la 9 iunie 1995, la Bucuresti.
Acesta este pasionat de muzica inca din copilarie studiaza pianul si ia lectii de canto. Atras de o intreaga paleta de stiluri muzicale se regaseste cel mai bine in hip-hop.
Dupa o perioada de creatie asidua si de colaborari cu artisti renumiti din industria muzicala, Tuan isi deschide propriul sau studio de inregistrari.
In august 2016, impreuna cu prietenul si colaboratorul sau, Any1, pune bazele casei de productie: Tuan Records.
Stilul care il caracterizeaza se afla in zona motivationala, iar complexitatea mesajelor din versurile sale este punctata cu ajutorul unui umor aparte, al flow-ului sau special si al muzicalitatii melodiilor. Piese: “Bani degeaba”, “Antidot”, “Fosta greseala” (feat. Any1).

Despre Elianne
Fosta concurenta a show-ului tv Vocea Romaniei in echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie), nascuta la Falticeni.