Search
Close this search box.

Hevito – Ahora

Muzica: Vasvary Victor
Versuri: Hevito
Chitara: Alexandru Serbu

Hevito lanseaza single-ul si videoclipul “Ahora”

Cu siguranta l-ai auzit in 2015 cu hitul “Bailando”, alaturi de DJ Sava. Acum este momentul ca Hevito sa lanseze o noua piesa cu versuri in limba spaniola – “Ahora”

Ahora inseamna ‘Acum’, asa ca mesajul piesei este pozitiv, sa traiesti viata acum, sa traiesti clipa, sa nu te hranesti cu amintiri, sa nu te uiti inapoi, sa traiesti in prezent, nu in trecut. E o piesa de stare si indeamna la distractie!”, spune Hevito.

O coproductie Cat Music si Sprint Music, single-ul “Ahora” este compus de catre Mr Vik, alaturi de Alex Serbu, iar versurile sunt scrise de catre Hevito, artist originar din Republica Dominicana, iar videoclipul este regizat de catre……

“Piesa este compusa in totalitate de catre mine, este lucrata in colaborare cu Alex Serbu care a facut chitara returnela. La piesa a lucrat si Tamy, cu voci aditionale, care au adus un plus melodiei, la partea de sfarsit. ‘Ahora’ este o piesa care se potriveste stilului muzical al lui Hevito”, spune  Mr Vik.

Versurile in limba spaniola si ritmurile latino au devenit o semnatura pentru Hevito. Exoticul artist a lansat numeroase piese, cum ar fi “Bailando”, alaturi de DJ Sava, “Negra Linda”, feat Gipsy Casual & Ralflo, “Quemala”, “Latin Heart”, alaturi de Ale Blake.

Salvează