Search
Close this search box.

Tamy & Pepe – Dominicana (video)

DOWNLOAD VIDEO
Music: Alexandru Serbu (Bolero), Emanuela Oancea, Ester Alexandra Cretu
Lyrics: Emanuela Oancea
Orchestration: Alexandru Serbu (Bolero), Magic Juice, Alexandru Truta
Guitar: Alexandru Serbu (Bolero)

Mix & Master by Bunicu’ Magic

Produced by Rolla7 Production & Magic Juice


Tamy&Pepe lanseaza videoclipul “Dominicana”!

E un featuring de succes, lucru dovedit si de faptul ca abia lansata in tara, “Dominicana” s-a auzit imediat in Turcia, acolo unde Pepe si-a petrecut vacanta de cuplu si a fost incantat sa descopere ca e pe val. Tot acolo, artistul a vazut in premiera si videoclipul noului hit al verii, pentru ca pana atunci nu a avut timp sa o faca, din cauza programului incarcat. Astazi, clipul “Dominicana” – Tamy feat.Pepe se lanseaza oficial. E fierbinte, de vara, plin de culoare si de fete frumoase! Daca la inceput, Pepe s-a speriat putin la filmari, cand a vazut o “invazie” de aproape 30 de fete, atmosfera a fost din ce in ce mai hot pe plaja din Mamaia atunci cand Tamy si Pepe au inceput sa danseze pe nisipul fierbinte. In decor, focul de tabara si iahtul pe care a inceput povestea “Dominicana” au realizat cadrul perfect pentru o poveste de vara cu final fericit.

Videoclipul “Dominicana” a fost filmat in regia lui Larry care a mutat atmosfera fierbinte a Caraibelor la Mamaia pentru o zi, Crema Beach servindu-i drept platou de filmare.

“Am ajuns de pe iaht la o petrecere pe plaja. Am avut parte si de niste peripetii la filmari, focul de tabara nu lua foc, erau foarte multe fete pe plaja, am cerut regizorului sa aduca si cativa baieti. A iesit un clip de vara a la “Dominicana”, al carui montaj final eu l-am vazut cand am ajuns in Turcia, in vacanta. M-am bucurat sa vad ca si cei din Turcia au ascultat pe repeat “Dominicana”. E o piesa frumoasa, care se bucura de succes”, a spus Pepe.

In schimb, Tamy a avut ceva batai de cap la filmarile de pe iaht pentru ca a avut rau de mare.

“La filmarile clipului, cand am fost pe iaht, majoritatea celor din echipa au luat pastile pentru rau de mare. Pepe si cu capitanul vasului n-au avut nicio treaba, ne puneau sa ne uitam spre mal, sa vedem tarmul. Asta ne mai linistea putin. In rest, a fost o mare distractie. Cand au inceput filmarile pe plaja s-au strans foarte multi turisti care au venit sa se pozeze cu Pepe. E foarte iubit de public. Vreau sa-l amintim si pe Edi Stancu, care a fost coregraful nostru. Sper sa va placa videoclipul “Dominicana”!”, spune Tamy.

Noul single, “Dominicana”, este compus de catre studioul Rolla 7 Production si Magic Juice. Partea de editare apartine Sprint Music in colaborare cu Pepe Latin Music.

Salvează